USCATOR MOBIL FERMIER

Aceste uscatoare incorporeaza o tehnologie de neegalat, fiind dezvoltate pentru a satisface orice fel de característica in domeniul uscarii cerealelor.


Un uscator mobil cu ardere directa, actionat atat electric cat si la PTO-ul tractorului, un echipament versatil si flexibil, adaptabil oricarui tip de aplicatie.


Uscatorul mobil FERMIER, montat pe un sasiu, se compune dintr-un cilindru (manta) exterior perforat, telescopic (sau fix), cu partea inferioara conica, si dintr-un cilindru tot perforat, de diametru mai mic, cu partea superioara conica, asezat in interiorul cilindrului exterior. Intre cei doi cilindri se formeaza spatiul de uscare. Cilindrii sunt din tabla de otel inox. In timpul functionarii, sasiul este sustinut de picioarele de sprijin reglabile. Cerealele ajung in spatiul de uscare dintre cei doi cilindri prin intermediul unor transportoare cu melc, unul de alimentare si altul central.  

Amestecarea cerealelor se realizeaza cu ajutorul unui melc vertical din otel, care are ca sarcina suplimentara si golirea uscatorului dupa terminarea procesului de uscare. In partea superioara a acestui melc este fixata o placa de sita, care se poate schimba. Prin sita cu orificii de diferite marimi se elimina boabele sfarâmate si semintele de buruieni. Echipamentele necesare pentru producerea caldurii si a aerului sunt asezate pe sasiu, in afara cilindrilor. Carcasa arzatorului si a ventilatorului este din otel vopsit. Cosul este realizat din tabla de otel inox izolat, rezistent la temperaturi inalte. Ventilatorul exhaustorului de praf este fixat tot pe sasiu, iar hota de aspiratie pentru praf este fixata deasupra melcului central.


MODELE DISPONIBILE

SERIA BASIC  cu capacitati cuprine intre 12 m3 si 19 m3 telescopic

SERIA SUPER cu capacitati cuprinse intre 17 m3 si 23 m3 telescopic


DOTARE STANDARD

PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIEUscator cereale fix

Uscator cereale fix

 Pentru detalii click aici Uscator cereale mobil

Uscator cereale mobil

 Pentru detalii click aici 

2016-2018 © Prime Agriculture. Toate drepturile rezervate. Home | Site map

HOME

Produse Prime Agriculture

Promotii

Despre noi

Contactati-ne

Start