USCATOR CEREALE MOBIL

FUNCTIONARE


Flux continuu

Coloana de uscare este formata dintr-un elevator cu cupe care alimenteaza buncarul de incarcare si un numar de module cu conducte conice interne, pentru circulatia gravitationala a cerealelor spre baza. Cerealele sunt traversate in partea superioara de un contracurent de aer cald, cu rolul de a prelua umiditatea din produs si in partea inferioara de aer din mediul ambiant (de racire), care apoi iese in atmosfera. La evacuare cantitatea cereale este predeterminata si reglementata printr-un extractor pneumatic. Apoi produsul este colectat intr-un buncar de descarcare si trimis la un al doilea elevator cu cupe, de unde se face si descarcare in hala sau in camion.

Recirculare (in sarja)

Coloana de uscare este formata dintr-un singur elevator cu cupe pentru incarcare si descarcare, acesta alimentand buncarul de incarcare si un numar de module cu conducte conice interne pentru circulatia gravitationala a cerealelor spre baza. Cerealele sunt traversate in partea superioara de un contracurent de aer cald, cu rolul de a prelua umiditatea din produs si in partea inferioara de aer din mediul ambiant (de racire), care apoi iese in atmosfera. Cerealele sunt recirculate pana cand ajung la umiditatea dorita, dupa care arzatorul este decuplat. La evacuare, cantitatea de cereale este predeterminata si reglementata printr-un extractor pneumatic. Produsul va fi colectat intr-un buncar de descarcare si evacuat cu acelasi elevator cu cupe


CONDUCTELE DE AER

Peretii care formeaza camerele de aer sunt construiti din panouri termoizolante tip sandwich: vata minerala, atât pentru partea de aer cald, precum si pentru aerul saturat. Astfel se evita condensul din interiorul  uscatorului.

Peretii sunt netezi atât in interior cât si in exterior.

Versiunile de constructie sunt : Aluzinc- Galvanizat- Vopsit in diferite culori- Aluminiu- Otel Inoxidabil 304.

Interiorul uscatorului este construit pentru a respecta standardele de siguranta, dotat cu  scari si platforme pentru intretinere si  verificare.


PANOU ELECTRIC CONTROL

Uscatorul dispune de echipament electronic cu management PLC.

La cerere pote fi inclus sistemul  electronic de management al umiditatii din produs.


VENTILATOARE AXIALE

Optimizate si proiectate pentru uscare, cu maxima atentie la detalii, ventilatoare cu rezitenta la aspiratie sunt cele mai indicate datorita nivelului ridicat de praf.

Fiecare uscator este echipat cu un ventilator sau mai multe ventilatoare, in functie de capacitatea dorita

Se utilizeza atat ventilatoare cu lama axila fixa cat si variabila, având diferite diametre, astfel incat sa exploateze pe deplin volumul uscatorului pentru a avea  un consum de combustibil cat mai mic.


ELEVATOARE CU CUPE

Uscatorul Mobildry poate fi dotat, in functie de tipul de functionare, cu unul sau doua elevatoare cu cupe, acestea avand in componenta si sisteme de eliminare a prafului in partea superioara.


SPECIFICATII TEHNICE

PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIE Uscator cereale fix

Uscator cereale fix

 Pentru detalii click aici Uscator mobil FERMIER

Uscator mobil FERMIER

 Pentru detalii click aici 


USCATOR MOBIL PENTRU CEREALE- MOBILDRY

TIP

VOLUM

Densitate 0,75

GRAU

De la 20% la 14%

PORUMB

De la 35% la 14%

PORUMB

De la 28% la 14%

DIMENSIUNI

m3

Ton

CAPACITATE

t/24h

CAPACITATE

t/24h

CAPACITATE

t/24h

LUNGIME

INCHIS

CLOSED

LUNGIME

DESCHIS

OPEN

LATIME

INALTIME

MOB.10

23

17,2

187,2

76,8

103,2

2,5

4,1

3,1

8,9

MOB.16

34

25,5

295,2

122,4

163,2

2,5

4,1

3,1

11,9

2016-2018 © Prime Agriculture. Toate drepturile rezervate. Home | Site map

HOME

Produse Prime Agriculture

Promotii

Despre noi

Contactati-ne

Start