SISTEM ASPIRATIE AIRSTOCK

Cu o abordare diferita fata de majoritatea concurentilor nostri, am patentat un nou mod de aerare al cerealelor, respectiv SISTEMUL AIRSTOCK, care impune ca si solutie, aspiratia aerului cald din masa de cereale.

Coloanele speciale de aerare au un sistem de perforatii unic pe piata de profil, astfel incat dispunerea canalelor de aer, este special proiectata iar gaurile bazei perforate nu se pot obtura cu cereale fiind astfel diminuata capacitatea de aerare a sistemului.

In ceea ce priveste coloane noastre de ventilatie, noi preferam modul de lucru prin  aspiratie (in opozitie cu sistemul de suflare al aerului in masa de cereale). Cu coloanele, puteti aera in fiecare depozit de profil cu usurinta, fara a face nici o modificare  structurala a amplasamentului. Au fost si situatii, cand am adaptat coloanele de aerare in celule rotunde, insa  majoritatea instalarilor sunt realizate in depozitele orizontale de stocare a crealelor.


Principiul este simplu. Trebuie doar sa montezi coloanele pe teren inainte de a umple hala cu cereale, prin fixarea în jurul bazei  coloanei, un strat de 50 cm de cereale, pentru a mentine coloanele drepte. In general, realizam o proiectie a halei,  pentru a indica amplasarea coloanelor în cladire. Coloanele de aerare se monteaza progresiv cu umplerea depozitului. Pentru a ventila cerealele, doar se monteaza ventilatoarele in partea de sus a coloanelor iar procesul de ventilare este initiat (de preferat atunci cand diferenta dintre temperatura ambianta si temperatura din cereale este de aproximativ 8 - 10 de grade) .


Avantajul principal al  aspiratiei aerului cald din masa de cereale, este ca aerul trece direct prin cereale insa  atunci cand se utilizează un sistem de infuzare,

TUBURI AERARE AIRSTOCK PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIE Racheta aerare  Airspear

Racheta aerare cereale

 Pentru detalii click aici Snec omogenizator REMUE GRAINS

Snec omogenizator

 Pentru detalii click aici Ventilatoare centrifugale aerare cereale

Ventialtoare aerare cereale

 Pentru detalii click aici 

aerul trece mai intai prin rotorul motorului si ia cateva grade. Cu sistemul nostru de ventilatie, aerul trece mai întâi prin cereale si ulterior prin rotor. Avantajul coloanelor verticale este că veti vedea mereu coloanele, astfel ca nu se pot deteriora atunci cand se face incarcarea si descarcarea depozitului.


AVANTAJE PRODUS


Modele disponibile cu dimensiuni pe inaltime cuprinse intre 2,5 si 12m

Diametrul bazei perforate curpins intre 300 si 350 mm

Diametrul tubului perforat 200 mm

Dimensiunea bazei perforate intre 1 si 1,2m

Motoare disponibile: 1,1 kw si 2,2 kw (in functie de inaltimea tubului de aerare)

Capacitate de absorbtie aer cald 2500 mc/h (motor 1,2 kw) si 4080 mc/h (motor 3,2 kw)

2016-2018 © Prime Agriculture. Toate drepturile rezervate. Home | Site map

HOME

Produse Prime Agriculture

Promotii

Despre noi

Contactati-ne

Start