TRANSPORTOR CU LANT TCI

Transportoarele cu lant, seria TCI sunt de tip industrial, opereaza la viteza mica, avand un rulaj silentios, ceea ce le face potrivite pentru toate tipurile de seminte si cereale.  

Transportorul cu lant cu clapele laterale (razuitoare) gliseaza de-a lungul interiorului, printr-un canal de sectiune dreptunghiulara. Materialul circula cu acceasi viteza formând o masa omogena, lantul fiind sustinut de masa transportoare.

Intrarile si iesirile de produse pot fi facute in numar diferit si din orice punct al carcasei. Constructia complet sigilata permite instalarea si functionarea in aer liber, conditiile atmosferice neafectand calitatea produsului transportat. Acest tip de echipament este extrem de important in gestionarea si distributia de marfuri solide si vrac respectiv, incarcarea navelor maritime, precum si a silozurilor de depozitare. Ocupa foarte putin spatiu, este o constructie robusta si complet sigilata care  reduce emisiile de praf rezultate in urma transportului produselor.

Transportorul cu lant este format din cap, tronson intermediar, element tensor, picior si lant de transport. Acesta este echipat cu palnie  pentru descarcare si incarcare.

SPECIFICATII TEHNICE


Parametrii de calcul


Lant


Grupul Motor


Cap, tronson intermediar si element tensor

PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIETransportor cu lant fermier

Transportor cu lant FERMIER

 Pentru detalii click aici Transportor cu lant

Transportor cu lant

 Pentru detalii click aici 


TRANSPORTOARE CU LANT – PROTECTIE POLIETILENA PE1000

2016-2018 © Prime Agriculture. Toate drepturile rezervate. Home | Site map

HOME

Produse Prime Agriculture

Promotii

Despre noi

Contactati-ne

Start