SNEC ROTATIV - EXTRACTOR


Destinat golirii conului rezidual de cereale din siloz.


Snecurile rotative extractoare sunt utilizate pentru golirea conului rezidual in partea interioara a silozurilor cu fund plat.

Acestea sunt construite in conformitate cu Directiva 2006/42 / CE privind echipamentele tehnice si la cererea pot fi fabricate pentru a fi utilizate  si zone cu  potential exploziv conform directivei 94/9 / CE.

In silozuri cu fund plat, descarcarea produsului se realizeaza in diferite stadii, in primul rând, cea mai mare parte a produsului este descarcat gravitational prin orificiul central, pe de alta parte sunt utilizate cele laterale pornind de la cel mai apropiat de cel central.

O data  ce aceasta a doua etapa este finalizata, pe partea interioara a silozului,  produsul care nu a putut fi descarcat prin intermediul gravitatiei, formeaza conul rezidual.

Snecul fix extractor prin rotire permite indepartarea conului rezidual, prin transportarea materialului  de pe laturi inspre partea centrala, fara interventia

operatorilor in interiorul silozului.

Golirea este garantata prin rotirea bratului, respectiv miscarea in jurul axei, condus de roata motoare pozitionata in extremitatea libera. Ambreiaj montat la roata motoare,  permite miscarea numai daca snecul, este descarcat  de cerealele care il obstructionau anterior.


Principalele componente sunt:

PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIESnec mobil fermier

Snec mobil FERMIER

 Pentru detalii click aici Snec fix fermier

Snec fix FERMIER

 Pentru detalii click aici 


SNEC ROTATIV EXTRACTOR PENTRU SILOZURI

2016-2018 © Prime Agriculture. Toate drepturile rezervate. Home | Site map

HOME

Produse Prime Agriculture

Promotii

Despre noi

Contactati-ne

Start