SNEC MOBIL FERMIER

Snecul reprezinta  solutie simpla si rentabila pentru transportul cerealelor si al materialului tocat. Constructia poate fi extinsa arbitrar pana la 15 m lungime. Transportoarele melcate pot fi operate in diferinte unghiuri si directii. Datorita numeroaselor accesorii, utilizarea lor este multipla. Reprezinta solutia ideala pentru incarcarea si descarcarea cerealelor, transmiterea mai departe a materialului la agregatele de macinare-amestecare si incarcarea utilajelor de semanat. Sunt realizate din subansamble galvanizate la cald, de aceea au o durata de viata crescuta.

Snecurile mobile din gama “FERMIER” au ca principal avantaj, posibilitatea relocarii cu usurinta, astfel incat sa fie versatil si flexibil, reprezentand o solutie ideala pentru incarcarea si descarcarea camionelor, incarcarea halelor si relocarea cerealelor depozitate in functie de cerintele fiecarei aplicatii.

Cadrul mobil cu roti poate fi cationat atat manual cat si cu troliu specializat, astfel ca in functie de inaltimea de descarcare, snecul poate fi adaptat corespunzator.

AVANTAJE SI BENEFICII


Valorile performantei sunt valabile pentru orz curat cu o umiditate de 15%. La o umiditate de 21% performanta scade cu 25%. Performanta depinde pe de o parte de marimea, nivelul de corpuri straine  si umiditatea cerealelor precum si de unghiul de incarcare la care functioneaza utilajul. Daca utilajul transporta material tocat, se va monta o curea speciala.


Modele disponibile

Diametru 100 mm, lungimi cuprinse intre 1m si 12m, motoare disponibile 1,5 kw, 2,2 kw si 3 kw

Diametru 150 mm, lungimi cuprinse intre 1m si 12m, motoare disponibile 2,2 kw, 4 kw si 5,5 kw

Diametru 200 mm, lungimi cuprinse intre 1m si 12m, motoare disponibile 3 kw, 5,5 kw si 7,5 kw

Diametru 250 mm, lungimi cuprinse intre 1m si 12m, motoare disponibile 4 kw, 5,5 kw si 7,5 kw


Capacitati de transport (densitate produs 0,67 t/m3)

PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIE Snec fix fermier

Snec fix FERMIER

 Pentru detalii click aici Snec rotativ - extractor

Snec rotativ-extractor

 Pentru detalii click aici 


TRANSPORTOARE MELCATE - SNECURI MOBILE

2016-2018 © Prime Agriculture. Toate drepturile rezervate. Home | Site map

HOME

Produse Prime Agriculture

Promotii

Despre noi

Contactati-ne

Start