PROTECTIE ZINC 600g/m2

Silozurile cu baza conica sunt concepute pentru stocarea de boabe (cereale, seminte, leguminoase, produse industriale si altele) care necesita conditii speciale de stocare. Marfa insilozata este izolata de sol, in felul acesta evitandu-se umiditatea si permitand interconexiunea silozurilor prin benzi transportatoare, facilitand o perfecta extractie si dozificare.

Silozurile sunt fabricate din otel galvanizat S350GD cu o toleranta elastica mare si cu o acoperire minima de 600g/m2 de zinc.

Conul de descarcare al silozului metalic cu baza conica poate avea inclinatii la 45 grade sau 60 grade si este realizat din elemente modulare produse din tabla zincata la cald, insurubate intre ele.

Silozurile metalice pentru cereale cu baza conica sunt foarte bine etansate, stabile si pot fi dotate cu scari interioare/exterioare, usi de vizitare, sisteme de ventilatie respectiv racire si o multitudine de senzori electronici pentru determinarea nivelului sau a temperaturii produsului depozitat.

Diametrele silozurilor metalice cu baza conica pentru cereale sunt cuprinse intre 2,8 m si 7,5 m, iar inaltimile acestor silozuri metalice sunt paramterizate in functie de capacitatea dorita.

Silozurile metalice sunt prevazute cu canal de golire conic sau sisteme de autogolire speciale cu transportoare melcate, transportoare cu lant sau benzi transportoare.

Dupa necesitate, sistemele de aerare ale silozurilor metalice cu baza conica pot fi combinate cu ventilatoare de aerisire controlate electronic.

Siloz cereale cu baza conica PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIE Siloz cereale cu baza plata

Siloz cereale cu baza plana

 Pentru detalii click aici 

Siloz metalic pentru ferme

 Pentru detalii click aici Siloz patrat cu baza conica

Siloz patrat cu baza conica

 Pentru detalii click aici  Pentru detalii click aici 

Silozurile metalice cu baza conica pot fi echipate cu multe alte dispozitive auxiliare pentru o stocare a cerealelor in conditii de siguranta.

AVANTAJE

 Sunt asamblate cu suruburi rezistente la intindere, biocromate, de calitate superioara (gr8,8);

 Garnituri din neopren pentru a asigura etansarea completa impotriva apei;

 Tabla mai putin ondulata pentru a diminua aderenta produsului din interior;

 Constructie din tabla galvanizata, etansata, care ofera excelente calitati anti-coroziune;

 Structura de sprijin galvanizata la cald;

 Metoda de calcul a structurii metalice este conforma standardului EUROCODE1;

 Scarile si platformele respecta regulamentele din UNE-ENISO14122.

2016-2018 © Prime Agriculture. Toate drepturile rezervate. Home | Site map

HOME

Produse Prime Agriculture

Promotii

Despre noi

Contactati-ne

Start