SELECTOR CU SITE PLANE PSC5

Cu ajutorul selectorului PSC 5, semintele si cerealele sunt atat curatate si selectate prin intermediul sistemului de absorbtie cu aer, cat si cu ajutorul celor doua randuri de site plane. Datorita gamei complete de site de selectare disponibile, selectorul PSC, poate fi utilizat pentru orice tip de cereale sau seminte. Trebuie retinut faptul ca, alegerea tipului de site care sunt instalate in corpul selectorului, determina atat capacitatea selectorului, cat si cantitatea de impuritati eliminata.

Sitele superioare retin cerealele selectate, in felul acesta tipul de perforatii utilizat, determina cantitatea de corpuri straine eliminate.

Datorita sistemului revolutionar, care permite reglarea capacitatii de selectare, selectorul PSC 5 poate ajunge pana la capacitati de 8 t/h, in cazul selectarii grosiere.

Cu ajutorul selectorului PSC 5, veti putea selecta diferite tipuri de seminte si cereale, de la seminte de lucerna pana la mazare, rapita si alte seminte mici.

Echipat standard cu site pentru grau si ventilator aspiratie praf.DOTAREA STANDARD


AVANTAJE ECHIPAMENT

Doua faze  de curatare, multumita dispunerii sitelor

Produsul cu impuritati va intra gravitational, sistemul  cu contra greutate permitand uniformizarea debitului de cereale, astfel incat sa poat fi patruns cu  usurinta de fluxul de aer, care are ca rol eliminarea impuritatilor usoare (praf si pleava).  In faza a doua cereal.ele vor ajunge in corpul echipamentului care contine sitele din otel carbon, instalate astfel inat sa permita o curatare intensiva a acestora. Sita superioara separa produsul de impuritatile mari  iar sita inferioara separa produsul dorit de impuritatile fine. Acelasi proces se repeta si-n cazul celei de-a doua faze de curatare.  Inainte de evacuare,  cerealele ajung intr-un decelerator, unde un flix de aer ascendent elimina particulele mai usoare, acestea fiind colectate intr-un ciclon sau alternativ intr-un filtru. Acestea sunt trimise la un ciclon sau alternativ la un filtru.

Sitele selectorului PSC5, pot fi schimbate daca beneficiarul va dori selectarea unui alt tip de seminte sau cereale.

 Selectorul este echipat in varianta standard cu site pentru grau si ventilator aspiratie praf si pleava.

PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIE Buncar eliminare praf DUST STOP

Buncar DUS STOP

 Detalii aici Curatitor cu site concentrice - PRACuratitor cu site plane - PSC

Curatitor PSC

 Detalii aici Selector seminte gama FERMIER

Selector FERMIER

 Detalii aici Curatitor mobil COMBI

Curatitor COMBI

 Detalii aici Masina de tratat seminte

Tratare seminte

 Detalii aici 

Curatitor PRA

 Detalii aici Precuratitor cu aer  PA - T

PrecuratitorPA-T

 Detalii aici Precuratitor cu site concentrice - PPR

Precuratitor PPR

 Detalii aici 


SELECTOR CU SITE PLANE PENTRU SEMINTE – PSC5

Specificatii tehnice

2016-2018 © Prime Agriculture. Toate drepturile rezervate. Home | Site map

HOME

Produse Prime Agriculture

Promotii

Despre noi

Contactati-ne

Start