Promotii Prime Agriculture Depozitare cereale

CURATITOR MOBIL PENTRU CEREALE - MOBILE COMBI

Acest echipament a fost conceput pentru a elimina intr-un interval scurt de timp, atat impuritatile mari cat si cele fine, care pot fi gasite in cereale. Acesta este instalat pe o remorca usor de transportat (40 km/h versiunea de strada si la 10 km/ h pentru uz intern) si este utilizat inainte de depozitare sau de transportul produsului.


 


Spre pagina produsului 

BANDA TRANSPORTOARE MOBILA

Banda transportoare mobila se foloseste la incarcarea cerealelor la inaltime mare, toate benzile se fabrica in dimensiuni standard de 8m, 10m, 12m, 15m, 17m si de 20m lungime, cu productivitate de 40 t pan l 500t/h. in cazul cerealelor. Pentru a putea ajunge la aceste performante si cantitati mari de productivitate se folosesc diferite dimensiuni in latime cum este cea de 650mm, cu nervura in V, iar inaltime nervurilor de 25 mm.


 


Spre pagina produsului 

RACHETA AERARE AIRSPEAR

Racheta de aerare are un sistem de perforatii unic pe piata de profil, astfel incat dispunerea canalelor de aer, este special proiectata iar gaurile bazei perforate nu se pot obtura cu cereale, fiind astfel marita capacitatea de aerare a echipamentului.

 
Lance 1,9m, motor 1,1 kw, 1,5 HP, 220/380V, aspiratie aer cald 2500 mc/h 


Spre pagina produsului 

2016-2018 © Prime Agriculture. Toate drepturile rezervate. Home | Site map

HOME

Produse Prime Agriculture

Promotii

Despre noi

Contactati-ne

Start