Silozul orizontal

Sistemul ABM este un tot unitar, o tehnologie inovativa in domeniul constructiilor, net superioara metodelor clasice de fabricatie, oferind posibilitatea  producerii de panouri nefragmentate, cu lungime suficienta pentru a acoperi intreaga deschidere a cladirii, pentru o realizare eficienta si economica a constructiilor metalice.

Folosind componentele sale de laminare la rece, utilajul transforma tabla din otel, galvanizata sau prevopsita, in panouri drepte. Dupa aceea, el onduleaza si curbeaza aceste panouri drepte, transformandu-le in panouri arcuite, dimensionate la marimea prestabilita prin proiect, in functie de coordonatele geometrice ale cladirii: deschidere, inaltime, raza.

Panourile curbate sunt asamblate in grupuri la sol, folosind o masina speciala de faltuit, cu role actionate electric, care imbina prin presare mecanica marginile panourilor intr-un falt dublu..

Macaraua ridica grupul de panouri, pozitionandu-l pe elementele de fixare montate pe suportul invelitorii (placa din beton armat, soclu de fundatie, perete cu grinda din beton sau structura din profile metalice), unde se fixeaza in suruburi cu piulita si saiba plata speciala.

Procedeul se repeta pana cand intreaga structura de acoperire devine completa.

Fixarea se definitiveaza, fie prin monolitizare (incastrarea elementelor suport si a capetelor de panou intr-un soclu din beton armat, prevazut cu material hidroizolant), fie in sistem articulat (panourile depasesc marginile structurii de sustinere, fiind necesara numai inchiderea pe interior pentru a evita patrunderea aerului).

Preluarea apelor pluviale se face prin montajul unor jgheaburi, realizate din panouri drepte, fixate pe suporti metalici din teava rectangulara, atasati peretilor longitudinali ai cladirii, respectiv burlane din tabla zincata sau polipropilena.

Frontoanele pot fi realizate in diverse sisteme, in functie de cerintele functionale ale constructiei.

HALA AUTOPORTANTA PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIE Siloz cereale cu baza plata

Siloz cereale cu baza plana

 Pentru detalii click aici 

Siloz metalic pentru ferme

 Pentru detalii click aici Siloz patrat cu baza conica

Siloz patrat cu baza conica

 Pentru detalii click aici Siloz cereale cu baza conica Pentru detalii click aici 

Astfel, daca se doreste o inchidere completa a acestora, atunci se recomanda inchiderea cu panouri drepte din tabla, decupate dupa inaltime si raza, Instalate si faltuite impreuna sau cu zidarie. Daca proiectul prevede o suprafata vitrata mare, atunci se recomanda inchiderea cu policarbonat fixat pe un caroiaj din tabla rectangulara.

In toate cazurile se lasa spatiile pentru usi, ferestre si guri de ventilatie, in concordanta cu planurile cladirii.


AVANTAJE SI BENEFICII

In toate cazurile se lasa spatiile pentru usi, ferestre si guri de ventilatie, in concordanta cu planurile cladirii.

Toate detaliile de constructie sunt prevazute in proiectul tehnic, care se intocmeste in concordanta cu procedurile operationale specifice tehnologiei ABM, adaptate standardelor in vigoare privind fabricarea si montajul constructiilor metalice.

Constructiile realizate cu aceasta tehnologie:

ACCESORII


1. BANDA TRANSPORTOARE CU CARUCIOR

2. CANALE AERARE

3. MONITORIZARE TEMPERATURA


2016-2018 © Prime Agriculture. Toate drepturile rezervate. Home | Site map

HOME

Produse Prime Agriculture

Promotii

Despre noi

Contactati-ne

Start