BANDA TRANSPORTOARE MOBILA PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIE Banda transportoare cu deversor

Banda transportoare

 Pentru detalii click aici Transportor cu banda

Banda mobila

 Pentru detalii click aici 


BANDA TRANSPORTOARE MOBILA

Componenta echipament


Excelenta pentru transport peleti, brichete, rumegus, carbune etc. si nu in ultimul rand pentru cereale.


In special o recomandam:


Sisteme de manipulare a materiei prime.


Avantajul benzilor transportoare mobile este posibilitatea lor de a deplasa cu usurinta cantitati mari de cereale intr-un timp foarte scurt. De aceea putem spune ca reducem cheltuielile pentru investitie, fiindca cu aceeasi banda putem incarca mai multe magazii, camioane, vagoane, costeiuri de porumb, etc.

Banda transportoare mobila se foloseste la incarcarea cerealelor la inaltime mare, toate benzile se fabrica in dimensiuni standard de 8m, 10m, 12m, 15m,

17m si de 20m lungime, cu productivitati de 40t/h pana la 500t/h in cazul cerealelor. Pentru a putea ajunge la aceste performante si cantitati mari de

productivitate se folosesc diferite dimensiuni in latime cum este cea de 650mm, cu nervura in V, iar inaltime nervurilor de 25 mm.

Transportoare noastre cu banda sunt folosite, printre alte locuri, in industria lemnului (cherestea, hartie si industria celulozei, silvicultura, centrale electrice pe baza de biomasa), in industria de reciclare (deseuri din prelucrare lemn, deseuri derivate fabrici de combustibil, site-uri de compost), industria chimica (industria ingrasamintelor), industria industria materialelor de constructii (minerale nemetalice, industria cimentului, industria beton, cariere, balastiere), industria hranei pentru animale si agricultura. In plus, benzile transportoare sunt utilizate pentru incarcarea sau transbordarea produselor solide uscate (de exemplu peleti).

2016-2018 © Prime Agriculture. Toate drepturile rezervate. Home | Site map

HOME

Produse Prime Agriculture

Promotii

Despre noi

Contactati-ne

Start