BANDA TRANSPORTOARE CU DEVERSOR

Benzile transportoare sunt ideale pentru transportul produselor granulare si pulverulente atat  orizontal cat si inclinat. Avantajele acestor transportoare sunt puterea instalata limitata cat si  lipsa pierderilor de produs (spargere).


Structura benzii transportoare este in intregime din otel galvanizat, dotata cu role de antrenare din cauciuc si tensionare a benzii cu surub sau contragreutate.


Banda transportoare cu deversor stanga – dreapta (TRIPPER) este formata in principal dintr-o banda transportoare fixa  si o structura mobila care permite descarcarea produsului (stanga- dreapta), astfel incat sa se eficientizeze cat mai mult spatiul de depozitare. Caruciorul deversor este prevazut cu conducte de evacuare astfel ca, produsul poate fi descarcat in orice punct, de-a lungul intregului traseu al benzii transportoare.


Benzile transportoare sunt de multi ani esentiale pentru transportul  cerealelor, semintelor si a multor alte produse granulare sau peletizate.

Constructia robusta, consumul redus de energie si un cost redus, fac din benzile transportoare solutia ideala pentru facilitatile de depozitare ale cerealelor.

Carcasa este in tabla galvanizata, banda este dotata cu role complete de returnare.

Banda din cauciuc are insertii textile si protectie suplimentara in vederea unei perioade indelungate  de utilizare.


Benzile transportoare cu covor de cauciuc si carucior deversor – TRIPPER au ca principal scop o incarcare cat mai uniforma a spatiilor de depozitoare, mai ales in cazul in care se doreste o impartire a acestor spatii, astfel incat sa existe posibiliatea incarcarii mai multor tipuri de cereale.


La cerere poate fi livrata cu certificat pentru utilizare  in  ZONA ATEX.

PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIE Banda transportoare mobila

Banda transportoare mobila

 Pentru detalii click aici Transportor cu banda

Transportoare cu banda

 Pentru detalii click aici 


BANDA TRANSPORTOARE CU CARUCIOR DEVERSOR

2016-2018 © Prime Agriculture. Toate drepturile rezervate. Home | Site map

HOME

Produse Prime Agriculture

Promotii

Despre noi

Contactati-ne

Start