MONITORIZARE TEMPERATURA - AGROLOG TMS5000

AVANTAJE SI BENEFICII

Agrolog TMS5000 este un sistem profesional complet automatizat pentru monitorizarea temperaturii avand senzorii de temperatura conectati intr-o retea digitala, putand fi conectat la computer cu ajutorul programului Grain Guard PC5000, ori cu ajutorul altor programe de management cum ar fi SCADA sau PLC.

Totodata cu ajutorul acestui sistem datele se pot transfera prin intermediul internetului.

SPECIFICATII TEHNICE

SISTEME MONITORIZARE TEMPERATURA

Pe langa faptul ca acest sistem masoara si monitorizeaza temperatura cerealelor in silozuri, sistemul reactioneaza la micile modificari de temperatura prin activarea ventilatoarelor in scopul obtinerii unui climat optim in siloz.


Agrolog TMS5000 este compus dintr-o serie de senzori liniari si senzori de temperatura in fiecare unitate de stocare conectati in retea digitala, cu un singur punct de acces si conectat la un computer cu ajutorul software-ului Agrolog PC5000 Grain Guard.Acest sistem ofera o serie de caracteristici ce confera siguranta cerealelor pe timpul depozitarii:

Software Agrolog PC 5000 Poatefi utilizat pe orice computer sau laptop cu sistemul deoperare Windows Xp sau alte versiuni ulterioare.

Design modern si accesibil.Schema instalatiei utilizeaza culori pentru a indica temperaturile reale si evolutia temperaturilor. Apasand click pe fiecare siloz puteti vizualiza graficele fiecarui senzor de temperatura si evolutia temperaturilor inregistrate de acesti senzori.

Statistici ale tuturor temperaturilor si alarmelor. Toate inregistrarile pot fi vizualizate ca tabele ori grafice pentru fiecare siloz, senzor liniar sau pentru fiecare senzor de temperaturain parte.

Toate inregistrarile pot fi vizualizate ca tabele ori grafice pentru fiecare siloz, senzor liniar sau pentru fiecare senzor de temperatura in parte.

Istoricul detaliat al inregistrarilor, precum si toate statisticile temperaturilor, sunt stocate in sistem. Datele pot fi reprezentate sub forma de grafice sau tabele pentru fiecare siloz, senzor liniar, sau chiar pentru fiecare senzor de temperatura in parte.


COMPONENTA SISTEMULUI

PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIEAGROLOG TMS 2000 Pentru detalii click aici 

Agrolog TMS 2000

AGROLOG TMS 2500 Pentru detalii click aici 

Agrolog TMS 2500

SONDA TEMPERATURA CEREALE Pentru detalii click aici 

Sonda temperatura

2016-2018 © Prime Agriculture. Toate drepturile rezervate. Home | Site map

HOME

Produse Prime Agriculture

Promotii

Despre noi

Contactati-ne

Start